Gezondheid & Immuunsysteem

Onze gezondheid is belangrijk, in de tijd waarin we leven zelfs extra belangrijk. Gezond blijven en je lichaam leren kennen in waar het wel en niet blij van wordt. Een hele ontdekkingstocht als je eenmaal die weg bent opgeslagen. Een zoektocht naar voedingsmiddelen die je werkelijk voeden, je energie geven of juist lusteloos maken. Kwalen en ziektes die ontstaan zoals hypoglycemie, intoleraties, suikerziekte, ontstekingen, obesitas. Wie heeft er tegenwoordig geen kwaaltje? Ontdek hoe het in 2020 opgestelde gezondheidsprogramma van Lars & Tanja het Immuunsysteem beïnvloed.

Gezondheidsklachten verminderen met een kleine simpele verandering...

Nee, geen magische truc... Simpelweg door verandering van voeding en leefwijze zullen de meestvoorkomdende gezondheidsklachten verminderen en (soms) zelfs verdwijnen. 

Tanja en haar levenspartner Lars Faber geven samen online immuunboost challenges.

Challenges die je uitdagen en uitnodigen om je leef- en voedingsstijl onder de loep te nemen en (blijvend) te veranderen. Met ademhalingsoefeningen, meditaties, voedingstips en adviezen, intermitted fasting en beweging. 

Gemakkelijk meedoen

De online challenges kan je het hele jaar door doen, op een moment dat je er zelf tijd en ruimte voor hebt. Alles is online te volgen en je wordt lid van een community met al ruim 1000 mensen die je zijn voorgegaan in deze challenges.  

Kijk hier voor meer informatie

Gezond koolhydraatarm kookboek + 21-daagse dieet

Tanja en Lars maakten om je te ondersteunen in het versterken van je immuunsysteem een prachtig receptenboek PUUR. Drie weken lang kan je iedere dag drie heerlijke recepten maken die suikervrij, lactosevrij en koolhydratenarm zijn. 

Smoothies, soepen en avondmaaltijden voor 2 personen zodat je niet hoeft na te denken wat je moet maken. Met boodschappenlijstjes, weekoverzichten en informatie over de helende werking van diverse groenten en fruit. 

Wil je meer informatie kijk dan hier

Puur receptenboek