Coaching

Bij Sacred Lotus kan je terecht voor individuele of relatie coaching

 

Individuele coachingsessies 

Loop je in je leven tegen steeds dezelfde problemen aan? Blijven patronen hardnekkig terugkomen? Ben je de richting in je leven kwijt?  Wil je helen van trauma's? Wil je weer verbinding met je innerlijke kind? Ben je de verbinding met je lichaam kwijt? Wil je weer kunnen voelen? Wil je de weg van je hart leren volgen? Zit of wil je in een (open) relatie maar slaat de paniek in?  

Lees meer over individuele coaching

Coaching voor stellen

Tanja en haar partner Lars Faber zijn al 18 jaar in open relatie en gelukkig getrouwd. Maar zoiets gaat niet vanzelf, niet zonder vallen en opstaan. Een relatie is een verbinding waar je tijd in hebt te steken, maar vooral ook jezelf niet in kwijt hebt te raken. En dat laatste gebeurt maar al te gemakkelijk. Zeker als je (kleine) kinderen hebt en helemaal opgaat in het (ver)zorgen voor het gezin, een drukke baan of bedrijf hebt en weinig of geen tijd voor jezelf. Of je nou man of vrouw bent. Beiden hebben er ieder op hun eigen manier mee te maken. 

Lees meer over coaching voor stellen

Ceremonies voor stellen

Als je je bewustzijn eens op een andere wijze wilt verkennen, de wijsheid in andere bewustzijnsstaten wilt ervaren, wetend dat deze je echt bij je kern én bij dat brengen wat er werkelijk is, als je bereid bent de realiteit en je eigen spiegels aan te kijken dan is deze vorm van ondersteuning misschien wel wat voor jou of jullie als stel. In het verruimde bewustzijnsveld vertoeven geeft je een hele andere kijk op jezelf, op je relatie en op het leven. Kom je in aanraking met wat nu werkelijk belangrijk is voor jou in dat moment en verder. Een ceremonie samen ervaren kan heel verbindend zijn. Maar ook rauw en eerlijk. Durf je dat aan?

Meer informatie over ceremonies voor stellen